Reth Nesh

S-Travel Albania kujdeset që t’ju ofrojë studentëve mundësi për të parë botën perëndimore, nëpërmjet programeve të ndryshme punimi, studimi, prakse, etj.

Më shumë…

Programet tona

S-Travel Albania ju ofron programe të ndryshme pune dhe studimi, në vende si USA, Anglia dhe Gjermania. Programet që ofrohen zgjasin nga 3 muaj deri në 1 vit.

Më shumë…

Work and Travel USA

Nëse dëshironi që jetës tuaj studentore ti shtoni edhe eksperiencën Amerikane në aspektin e punës, argëtimit dhe udhëtimit, atëherë Work and Travel USA është i duhuri!

Më shumë…

Ndiqni të rejat e fundit në rrjetet tona sociale

Brikena Xh., Minnesota

“Me programin Work and Travel USA, unë punova, u argëtova dhe fitova për 3 muaj. Arrita të kursej para edhe pse u argëtova dhe bëra shumë shopping!”

Eron P., New Jersey

“Nuk do të ndaloj së shiijuari mundësi, për aq kohë sa jam student!”

Albano F., Florida

“Work and Travel USA është eksperienca më e mirë, në moshën më të përtatshme!”

Eriselda Ç., Washington DC

“Kam njohur shumë miq të ri, në kaq pak kohë. Përmirësova edhe njohuritë e gjuhës!”

Dëshironi të informoheni të parët për ofertat tona?

Abonohu Tani!